Wijkrenovatie: begeleidingspakket - van buurtborrel tot energetische wijk

Proposé par Adriaan Baccaert
31 Janvier 2017
Wijkrenovatie: begeleidingspakket - van buurtborrel tot energetische wijk
Pixii
Uw stad of gemeente plant een wijkrenovatie, een groepsrenovatie of een renovatieplan op gemeentelijk niveau? Pixii helpt u gedurende het volledige traject.

Via buurtborrels of infomomenten gaan we op zoek naar potentiële verbouwers die we begeleiden met een Renovatiestarterspakket, waarna we hen een gefaseerd masterplan voorschotelen dankzij de Axii Renovatieplanner: dit plan toont de verschillende stappen gefaseerd in de tijd – voor de meeste verbouwers is het immers niet mogelijk om alle werken in een adem uit te voeren – en ook de energiebesparing per fase, CO2-reductie en kosteninschatting van de renovatie. Als groepen bewoners zich samen engageren voor de nieuwe Vlaamse burenpremie, staat Pixii in voor het opvragen van de offertes en de selectie van lokale bouwpartners. Pixii brengt de bouwpartners samen en voorziet op vraag ook workshops rond samenwerking in de bouwsector en opleidingen energieneutraal bouwen. Na oplevering volgt een evaluatie bij de bewoners.

Hoe gaat u aan de slag?

Neem contact op met Pixii – Kennisplatform Energieneutraal Bouwen – voor een pakket dat we op maat samenstellen volgens de beleidsstrategie van jouw gemeente.